BALIKESİR / SINDIRGI - Atatürk İlkokulu

Mrt

Okulumuz 1-B sınıfı öğrencileri meslekleri tanımak amacıyla İlçe Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret etti.Misafirperverliklerinden dolayı Emniyet personeline çok teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz tarafından düzenlenen ''Hikaye Yazma Yarışması'' sonuçları açıklandı.Katılım sağlayan bütün öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuritimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında okulumuz Anasınıfı öğrencileri ile birlikte okulumuz bahçesine selvi ağacı dikimi yapıldı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında okulumuz 4. sınıf öğrencileri ile mahallemiz yakınındaki Çamlık Mesire alanına anma yürüyüşü yapıldı.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında ilçe programı okulumuzda yapıldı.Katılımlarından dolayı İlçe Kaymakamımız Sayın Didem DİNÇ ÖZAY 'a Sayın Belediye Başkanımız Ekrem YAVAŞ'a İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Muzaffer ÇAKIR'a ve diğer daire amirlerimize ,velilerimize teşekkür ederiz.

Haz

4/ B sınıfı öğrencilerimiz ortaokula ilk adımlarını attılar. Eğitim hayatlarında başarılar.

Haz

Anasınıfı mezun oldu.Okulumuzun minikleri ilkokula adımlarını attılar.

Haz

Sayın Kaymakamımız Zafer OKTAY,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Muzaffer Çakır,Belediye Başkan Yardımcımız Halil Aldemir , Şube Müdürümüz Ersen AKSOY ve  okul müdürümüz Sebahattin ALTINTAŞ öğrencilerimize karnelerini verdiler.Öğrencilerimizin mutluluğuna destek oldular.

Haz

4/ A sınıfımız öğrencilerinin mezuniyet töreni bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dilerim.

Haz

Bursa gezisinde Hayvanat Bahçesi,Bilim Fuarı ve Ekstrem Park'a gidildi .

Haz

Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında çevre bilincini oluşturmak amacıyla öğrencilerimiz atık malzemeleri kullanarak çeşitli oyuncaklar yaptılar.Okulumuz çevresindeki ve piknik alanındaki çöpleri topladılar.