BALIKESİR / SINDIRGI - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

.
Adres
Çavdaroğlu Mahallesi Lise Caddesi Atatürk İlkokulu Blok No20A Sındırgı / BALIKESİR
Vizyon
VİZYONUMUZ: Biz Sındırgı Atatürk İlkokulu olarak istiyoruz ki, *Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. *Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın ve özgürlüğün verildiğini bilsin. *Okulumuzda öğretenler ve öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. *Okulumuzda çalışanlar, işlerini yaparken kendilerinden emin olsun. Gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın, Kendilerine özgüvenleri olsun. *Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye,daha güzele, hatta mükemmele ulaşmak için çalışsın.
Misyon
MİSYONUMUZ: Biz Sındırgı Atatürk İlkokulu olarak; *Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, *Onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, *Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, *Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak, *Okulumuzun eğitim çalışmalarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, *Öğrencilerimizi,öğretmenlerimizi,yöneticilerimizi 21.yüzyıla hazırlamak, *Çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek, *Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak için varız ve çalışmaktayız.
JEOTERMAL
Şehir merkezine yürüme mesafesinde
Özel servis ve yürüme mesafesinde
Çavdaroğlu Mah. Lise Cad. Lise Cad.No:20 A
Okulumuz Sındırgı İlçe Merkezinde bulunmaktadır
96 erkek,85 kız öğrenci toplam 181 öğrenci bulunmaktadır.
Sınav yok
Sportif Etkinlikler
Çocuk oyunları turnuvası, ilçe ve il çapında düzenlenen sportif etkinliklere katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
Akıl ve Zeka oyunları turnuvasına katılım, deneysel çalışmalar gibi faaliyetler yürütülmektedir.
Proje Çalışmaları
Sıfır atık projesi,atık malzemelerden çeşitli oyuncaklar ve kullanılacak malzeme yapımı,su kullanımını azaltma projesi v.b faaliyetler yürütülmektedir.