BALIKESİR / SINDIRGI - Atatürk İlkokulu

İzzet TEMİZ - Okul Müdürü

1987 yılında Manisa´da doğdum. İlköğretimi Manisa Pelitalan İlköğretim Okulu´nda tamamladım.Ortaöğretimi ise Manisa Lisesi(YDA)´nde devam edip 2005 yılında mezun oldum .2006-2010 yılları arasında Denizli Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü bitirerek 2010 yılında sınıf öğretmeni olarak mezun oldum. 2010 yılında Balıkesir/Sındırgı İlçesi Kınık İlköğretim Okulu´na atanarak  öğretmenlik  hayatına başladım .2014 yılında askerlik görevimi Yedek Subay öğretmen olarak Mardin/Derik Direkli Hacı Ahmet Irmak İlkoku´nda tamamladım.2016-2017 eğitim öğretim yılı başında Müdür Yardımcısı olarak Yüreğil İlkokulu´na atandım.2020 yılında başladığım Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü´nden 2023´te mezun oldum.Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Bilimler Anabilim Dalı Eğitim Yönetimi Teftiş,Planlama ve Ekonomisi alanında Yüksek Lisans eğitimine devam etmekteyim.31.10.2023 tarihi itibari ile Sındırgı Atatürk İlkokulu´na Okul Müdürü olarak atandım.Halen bu görevime devam etmekteyim.